Anglada (en català)

Próleg de Miguel Angel García Gallego

25.00

ISBN: 9788498293821. Nº Pág.: 272. Formato: 15 x 23 cmcm.
En la prensa: Cuadernos de Literatura Infantil y Juvenil   Categorías: , Etiqueta:

Descripción

Descripción

Biografia de Anglada el més destacat i significatiu precursor de l’alpinisme de dificultat i de les expedicions extraeuropees al nostre país, en Josep Manuel Anglada. Va ser el primer a aconseguir, amb primeres ascensions absolutes i noves rutes, cims de sis, set i vuit mil metres d’altitud.

Aquest llibre relata des de la seva infància i joventut a la Barcelona de la postguerra, la seva etapa d’estudiant a Anglaterra i Alemanya i els seus primers passos dins l’espeleologia i escalada, fins a la formació de les històriques cordades amb Francisco Guillamón i Joan Cerdà, les seves expedicions als Andes, a l’Hindu Kush, al desèrtic Hoggar i l’Annapurna. Finalment, coneixerem també a Anglada com a espòs i pare de família, funció que, si escau, mai s’ha vist renyida amb la feina, els viatges, la muntanya i l’escalada.

Narrat per Elisabeth Vergés, dona, companya d’escalada i de viatges, de projecte familiar i de vida d’Anglada, el llibre inclou diversos articles del protagonista i està il·lustrat amb històriques imatges de la col·lecció personal d’Anglada.

Una obra imprescindible per conèixer la història del muntanyisme català al món.

Libros del mismo autor