Menorca (en català)

La volta en caiac i cicloturisme

16.50

Autor: Sergi Lara 
ISBN: 9788498291186. Nº Pág.: 144. Formato: 11 x 19 cmcm.
Índice y una travesía   Categorías: , ,

Descripción

Descripción

El 8 d’octubre de 1993, Menorca va obtenir el reconeixement de la UNESCO com a reserva de biosfera. Aquest qualificatiu posa en relleu l’alt grau de preservació paisatgística i mediambiental d’aquesta illa, amb una població que valora i respecta aquest privilegiat entorn, que hauria de ser seguit com a model de desenvolupament de turisme sostenible.

Aquesta guia us permetrà apropar-vos i conèixer Menorca d’una forma respectuosa, practicant dues activitats ideals per a aquest nou terreny d’aventura: navegar sobre el nostre caiac seguint el contorn d’una de les costes més meravelloses del Mediterrani, i pedalejar per l’interior de la seva amable geografia a cavall de la nostra bicicleta.

La volta en caiac a l’illa ha estat estructurada en vuit etapes, i la ruta cicloturista és un recorregut lineal entre Ciutadella i Maó que podràs realitzar en dues comodes jornades. Cada etapa proposada es troba detalladament descrita, amb la seva corresponent fitxa tècnica i mapa, tot plegat il•lustrat amb les fotografies més representatives.

Libros del mismo autor