Alps amb esquís

35.00

Autor: Oriol Guasch 
ISBN: 9788489969759. Nº Pág.: 208. Formato: cm.
  Categoría:

Descripción

Descripción

Teniu aquí la primera guia d’esquí de muntanya als Alps escrita des del nostre país i des de la nostra perspectiva. Ofereix onze de les millors travessies seleccionades amb el criteri de la bellesa i la varietat, tant pel qua fa a llocs com a durada i dificultat, il-lustrades amb les més evocadores fotografies en color.

S’han escollit recorreguts variats a massissos diferents d’Àustria, de Suïsa, d’Italia i de França, amb una durada que oscil-la entre les quatre i les set jornades, i un nivell de dificultat assequible al major nombre possible de muntanyecs esquiadors. Per a cada travesia s’ofereixen les dades pràctiques sobre la situació i els accessos de cada massís, se’n detallen les seves característiques -variants, tipus d’itinerari, nivell de dificultat, longitud, desnivell, durada, l’època més adequada per dur-lo a terme, refugis, etc.-.

També s’hi inclou una explicació del recorregut pas a pas, amb referències horàries parcials i acumulades, així com les altures dels llocs més importants de cada itinerari.

Libros del mismo autor